Matična mliječ

Matična mliječ je poznati imunostimulans za sve uzraste: jača živčani sustav, obnavlja životnu energiju i daje vitalnost.

 

matična mliječ
  • jačanje imuniteta
  • zaštita od infekcija
  • obnavljanje životne energije i vitalnosti
  • protiv iscrpljenosti
  • brži oporavak nakon ozljeda i prijeloma
naruči  50 kapsula - 85 kn

 


Matična mliječ se od davnina cijeni kao jedan od najboljih životnih eliksira, jer održava zdravije i ljepotu, normalizira tjelesne funkcije, štiti od infekcija te povećava izdržljivost i energiju.

Opskrbljuje organizam mineralima, vitaminima i aminokiselinama, a poznata je i kao antibakterijsko i antivirusno sredstvo.

Pritom su naročito važni sastojci amino i gama globulin koji pomažu organizmu pobijediti infekcije.

Ova super-hrana sadrži i dragocjene sterolne komponente, acetilkolin i spojeve s fosforom, tvari važne za funkciju nervnog sustava.

Stoga je konzumiranje matične mliječi važno za sve one koji pate od kroničnog umora i nervne napetosti.

Matična mliječ sadrži i važne masne kiseline, od kojih su neke ključne u procesima rasta, regulacijskim procesima metabolizma te imunološkom sustavu.

Značajan je sadržaj RNA i DNA te želatine koja je prekursor za stvaranje kolagena i vezivnog tkiva, što matičnu mliječ čini izvrsnom nadopunom za zdravlje zglobova i hrskavice.

Kako je kolagen anti-aging element, tako je i matična mliječ, uz vitamin C, poželjna hrana za održavanje ljepote.

Matičnu mliječ stoga možemo preporučiti svim dobnim skupinama. Kod djece potiče rast i razvoj, pomaže kod anemije, potiče funkciju pamćenja i sposobnost učenja.

Kod odraslih i starijih osoba pomlađuje stanice, dajući im faktore za regeneraciju, obnavlja reproduktivne funkcije, pomaže kod steriliteta, upale mjehura i astme, jača imunitet i živce te pomaže u prevladavanju stresa.

Također tonizira i pomlađuje kožu, doprinosi zdravlju zglobnog i koštanog sustava itd. Jednom riječju, matična mliječ je pravi dar prirode za održavanje zdravlja, ljepote i mladosti. 

 

Iskustva ljudi


"Moj sin je dugi niz godina imao tegobe sa trećim krajnikom što je pratilo čitav niz drugih tegoba.

Zbog zatvorenog nosa bilo je otežano disanje i noći i danju, stvarala se sluz koja je dovodila do kašlja i čestih upala grla. Naravno, tu su bile i česte antibiotske terapije koje sam svakako željela izbjeći.

Na savjet poznanice prihvatila sam matičnu mliječ (BeePower) koju moj sin koristi unazad više od godinu dana sa kraćim stankama. Jedno vrijeme koristio je i Ocean 21 i ZenThonic.

Ali BeePower nam je stalno u kući jer je na njega reagirao vrlo brzo. Već nekoliko dana nakon uzimanja primjetili smo promjene i danas je situacija bitno, bitno bolja.

Alergije su gotovo riješene kao i tegobe sa disanjem, mirnije spava i vrlo smo zadovoljni. Ostat ćemo vjerni daru vrijednih pčela - matičnoj mliječi!"

Lidija Brkić, Osijek

 

"Svom sinu redovito dajem Lion Kids multivitamine i Bee Power, jer je vrlo osjetljiv. Nekada bi gotovo svaki mjesec imao upalu grla, a sada je on zdravi dječak s puno jačim imunitetom."

Snežana Živko, Čakovec

 


- Obzirom da matična mliječ nastaje iz mješavine cvjetnog peluda, meda i sekreta pčelinjih žlijezda slinovnica, u rijetkim slučajevima može doći do reakcija kod osoba koje pate od peludnih alergija.

- Radi najbolje apsorpcije preporučuje se uzimanje matične mliječi na prazan želudac ili s medom, jer je tako mnogo djelotvornija. Proizvod ne izlagati toplini zbog osjetljivosti aktivnih tvari.

 

Sastav jedne kapsule:
Matična mliječ (ekvivalent dozi od
150mg svježe matične mliječi)
50mg
 
Doziranje:
1 kapsula dnevno ili prema preporuci liječnika.
 
Pakiranje: 50 kapsula
Preporučena cijena: 85,33 kncalivitaU proizvodnji ovih preparata koriste se najnovija znanstvena otkrića na polju nutricionizma, najsuvremenija tehnologija i drevna saznanja prirodne medicine:

  • napravljeni su od prirodnih sastojaka
  • ne sadrže šećer, sol i konzervanse
  • bez umjetnih aroma i boja
  • 100% garancija kvalitete


Pregled ostalih proizvoda »