Klorofil

Proizvod Klorofil (Chlorophyll) sadržava aktivnu tvar klorofilin, tvar koja se smatra najjačim prirodnim sredstvom za zaštitu organizma od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta.

klorofil
 • prevencija raka
 • zaštita od zračenja
 • čišćenje organizma od toksina
 • alkalizacija organizma
 • protiv Helicobacter Pylori
 • kod neugodnog zadaha iz usta
 • kod čira i gastritisa
naruči 473 ml - 264 kn

 

 

Proizvod Chlorophyll sadržava klorofilin tj. sol bakra i klorofila izoliranog iz djeteline lucerne.

Kao antimutageni agent istražuje se preko 20 godina, te postoji velika količina podataka koje dokazuju antikancerogenu i antimutagenu snagu klorofila.

Klorofi je snažna antimutagena tvar koja iskazuje zaštitni učinak na izuzetno veliki raspon karcinogena, hvatajući u zamku snažne karcinogene tako da se veže na njihovu kičmu, onemogućavajući njihovo vezanje na DNK.

Klorofilin je sposoban tvoriti čvrste veze sa kemikalijama za koje se zna da mogu prouzročiti rak - poliaromatski ugljikovodici u cigaretnom dimu, heterociklički amini u prženom i kuhanom mesu, te aflatoksin-B1 (opasni mikotoksin iz plijesni na namirnicama).

Mikotoksini su toksični sekundarni metaboliti određenih gljivica, prvenstveno plijesni. Uglavnom se smatraju neizbježnim onečišćivačima hrane za ljude i životinje i oni predstavljaju veliki problem u cijelome svijetu.

Dosad je poznato više od 400 različitih sekundarnih metabolita plijesni, a među njima su najznačajniji aflatoksini.

Gotovo svi mikotoksini su citotoksični i uništavaju stanične strukture kao što su membrane, te interferiraju s vitalnim staničnim procesima kao što je sinteza proteina, RNA i DNA. Nadopunjavajući prehranu klorofilinom, bitno smanjujemo količinu toksina, koje ulaze u krvotok iz želučano-crijevnog trakta.

Osim toga, klorofil ima izrazito alkalizirajuće djelovanje na organizam.

Naime, današnja prehrana bogata mesom, ribom, žitaricama, šećerom, gaziranim pićima, itd stvara u tijelu previše kiselina kojih se tijelo teško oslobađa. Ove se kisele tvari akumuliraju, uzrokujući kiselost tijela, izvrsnu podlogu za razvoj mnogih bolesti.

Klorofilin spada među najbolje prirodne iscjelitelje vanjskih i unutarnjih oštećenja i rana (čir, gastritis, žuljevi, ranice, dekubitus).

Klorofil je i odličan prirodni, unutarnji deodorans, pa se koristi kod neugodnog zadaha ili znoja. Važno je istaknuti da ljudski organizam može asimilirati upravo ovaj oblik klorofilina koji se nalazi o ovom vrhunskom CaliVita proizvodu.
 

Uzimanje klorofila preporučuje se...

- kod probavnih tegoba
- za jačanje imuniteta
- za poboljšanje rada kardiovaskularnog sistema
- za detoksikaciju i alkalizaciju organizma
- za zdravlje zglobova i kostiju
- kao antioksidans
- za zaštitu od virusa, bakterija i parazita
- za liječenje čira i gastritisa

 

Napomena:

Tokom uzimanja klorofila moguća je pojava zeleno obojene stolice i urina, što je normalno (ne trebate prekinuti uzimanje).

 

Iskustva ljudi


"Potaknuta člankom o djelovanju klorofila na bakteriju Helicobacter pilori odlučila sam ga i ja uzeti. Naime, već dugo me muči gastritis i povećana kiselina u želucu, a i utvrđena mi je prisutnost bakterije.

Poznato mi je da medicinska terapija ne znači i potpuno iskorjenjivanje te bakterije.

Zbog toga sam odmah nakon terapije antibioticima uvela Klorofil, jer sam pročitala da on pomaže iskorjenjivanju same bakterije, ali i zacjeljenju sluznice želuca.

I zaista on djeluje - bolovi su manji, nestalo je kiseline i pečenja u želucu. Naravno, još uvijek pazim na prehranu i ne uzimam određene namirnice, ali taj gubitak nadoknađujem putem klorofila."

Vera Dundović, Našice

----

"Prošle godine utvrđeno je da imam masnu jetru te povišene masnoće. Ukupni kolesterol bio je 9, a LDL 4,98.

Odlučila sam započeti kuru čišćenja te sam najprije koristila Ocean 21, a zatim krenula u obračun sa masnoćama.

Prema preporuci sam tijekom sljedećih nekoliko mjeseci koristila kombinaciju Cholestone + Klorofil.

Tijekom kure dva sam puta kontrolirala vrijednosti masnoće i bile su u vidnom padu. Zadnji nalaz pokazuje sljedeće vrijednosti: kolesterol je 5.7, a LDL 2.61!!

Uskoro slijedi nova analiza i očekujem odlične rezultate."

Ljubica Šimunović, Županja

---

"Bolujem od reumatskog artritisa. To je jedna vrlo bolna i podmukla bolest. Godinama sam uzimao svašta sa više ili manje uspjeha, ali od kako sam počeo koristiti Klorofil i JointProtex Forte preporodio sam se.

Klorofil uzimam već 5 mjeseci, svaki dan ½ čepa razrijeđenog u pola litre vode, a JointProtex Forte uzimam poslije doručka po 2 tablete odjednom.

Sretan sam jer mogu puno bezbolnije živjeti, čak mi se i reuma faktor smanjio, što znači da je razina upale smanjena.

Što to znači u svakodnevnom životu ne moram posebno niti objašnjavati. Jednostavno želim poručiti svima koji boluju od ove bolesti da je ova kombinacija odlična!"

Stjepan M., Zagreb


 

 

Sastav u 5 ml soka (čajna žlica):
 
Klorofilin (natrij-bakar-klorofilin iz Alfalfa) 15mg
 
Doziranje:
1 čajna žlica dnevno ili prema savjetu liječnika.
Pakiranje: 473 mlcalivitaU proizvodnji ovih preparata koriste se najnovija znanstvena otkrića na polju nutricionizma, najsuvremenija tehnologija i drevna saznanja prirodne medicine:

 • napravljeni su od prirodnih sastojaka
 • ne sadrže šećer, sol i konzervanse
 • bez umjetnih aroma i boja
 • 100% garancija kvalitete


Pregled ostalih proizvoda »