Pure Yucca - čišćenje organizma

Yucca (ili juka) je vrsta palme bogata saponinima koji potiču rad crijeva i limfe.

Zbog izuzetne sposobnosti čišćenja toksina prisutnih u organizmu (detoksifikacija), blagotvorno djeluje kod problema zglobova (giht), probavnog sustava i kroničnog umora.

Preporučuje se periodično uzimati juku u svrhu čišćenja organizma.
 

pure yucca
  • detoksikacija organizma
  • pomoć kod probelma zglobova (gihta)
  • pomoć kod upalnih bolesti debelog crijeva (Crohnova bolest, kolitis, katar...)
  • jačanje imuniteta

     
naruči 100 kapsula - 109 kn

 

 
Juka je zimzelena biljka koja spada u porodicu ljiljana (Liliaceae), a zbog svog se specifičnog djelovanja štuje već stoljećima. Juka utječe na ljudsko tijelo na mnoge načine, ali najvažnije je njezino detoksikacijsko djelovanje.
 
U čemu je tajna juke i njezinih detoksifikacijskih svojstava?
 
Da bismo to bolje shvatili, trebamo znati da ta biljka živi u izuzetno nepovoljnim klimatskim uvjetima - noću podnosi hladnoću i mraz, a sredinom dana nemilosrdne vrućine. Otporna je i na jake orkanske oluje i potpunu sušu koja može potrajati mjesecima.
 
Zbog njezine velike iscjeliteljske moći dobila je naziv drvo života. Ekstrakt juke sadrži brojne enzime, saponin, klorofil, antioksidanse i neke druge tvari.
 
Svojim diuretskim djelovanjem i ubrzavanjem metaboličkih procesa pojačava izlučivanje otpadnih i toksičnih tvari iz tijela, čime bitno poboljšava opće stanje organizma.
 
Od velike je pomoći kod problema debelog crijeva, kojih je danas puno zbog stila života i načina prehrane. To je naročito izraženo kod starije populacije, gdje gotovo svaka treća osoba ima neugodne smetnje i simptome kronične upale debelog crijeva.
 
Kronične upalne bolesti debelog crijeva (katar, polipi, Crohnova bolest, Colitis ulcerosa) i reumatske bolesti su bolesti metabolizma kod kojih saponini juke iskazuju umirujuće i detoksifikacijsko djelovanje.
 
Ova biljka poboljšava duhovno-tjelesnu ravnotežu, osigurava bolje opće stanje organizma, a s obzirom da jača imunitet, štiti i od raznih infekcija i bolesti. Istovremeno, snižava razinu kolesterola u krvi i štiti organizam od stresa. Juka također pospješuje i savršeno usklađuje apsorpciju potrebnih hranjivih tvari u crijevima.
 

Napomena


Tijekom korištenja juke preporučujemo povećan unos vode (2 litre vode). Zbog potencijalnog izlučivanja kalija iz organizma (hipokaliemija) preporučujemo dodatni unos voća i povrća bogatog kalijem. Tijekom korištenja može doći do pojačanog mokrenja zbog diuretskog svojstva juke.
 

Sastav jedne kapsule:  
Mljevena stabljika juke 500mg
 
Doziranje:
2 do 6 kapsula dnevno (s dosta tekućine) ili prema preporuci liječnika.
 
Pakiranje: 100 kapsula
Cijena: 109,33 kn

 

naruči 100 kapsula - 109 kncalivitaU proizvodnji ovih preparata koriste se najnovija znanstvena otkrića na polju nutricionizma, najsuvremenija tehnologija i drevna saznanja prirodne medicine:

  • napravljeni su od prirodnih sastojaka
  • ne sadrže šećer, sol i konzervanse
  • bez umjetnih aroma i boja
  • 100% garancija kvalitete


Pregled ostalih proizvoda »